fbpx
 

Με πόσους ψήφους γίνεσαι βουλευτής;

Με πόσους ψήφους γίνεσαι βουλευτής;

Με πόσους ψήφους γίνεσαι βουλευτής;

Για όσους είναι καινούργιοι στο παιχνίδι της Προεκλογικής Καμπάνιας, η ερώτηση «με πόσους ψήφους γίνεσαι Βουλευτής», κυριαρχεί στις πολιτικές συζητήσεις, η απάντηση όμως αν και είναι ξεκάθαρη δεν είναι η ίδια για όλους.

Ξεκινώντας από τα μικρά κόμματα που θα εκλέξουν βουλευτές μόνο στα μεγαλύτερα εκλογικά διαμερίσματα η απάντηση με πόσους ψήφους γίνεσαι βουλευτής είναι πιο απλή, γιατί το μόνο που πρέπει να γίνει είναι το κόμμα να περάσει τοπικά το 3% και εσείς να έρθετε πρώτοι σε σταυρούς.

Παράδειγμα:

Κατεβαίνουμε υποψήφιοι στην Ά Αθηνών, το κόμμα μας παίρνει 3% πανελλαδικά και εξασφαλίζει την είσοδο του στην Βουλή, αν είναι κοντά στο 3% και στην περιφέρεια μας, κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα και εφόσον βγούμε πρώτοι παίρνουμε εμείς την έδρα.

Αριθμητικό παράδειγμα:

Το κόμμα μας παίρνει 150.000 ψήφους πανελλαδικά και μπαίνει στην Βουλή. Στην Ά Αθηνών που είμαστε υποψήφιοι παίρνει 10.000 ψήφους συνολικά από όλους τους υποψήφιους. Αν εμείς καταφέρουμε να βγούμε πρώτοι είτε με 1000 είτε με 3000 σταυρούς η βουλευτική έδρα είναι δίκη μας.

Η Election Leaders πρωτοπόρος εταιρεία υποστήριξης υποψηφίων στην Ελλάδα αναλαμβάνει μέσα από οργανωμένες και στοχευμένες ενέργειες να σας οδηγήσει στην εκλογική νίκη.